Arbeidsleiar - Kokk, 100% stilling
Om stillinga
Vi søkjer ein kreativ og nyskapande arbeidsleiar som vil vere med å utvikle bedrifta i lag med oss. Du skal rettleie og følgje opp arbeidstakarane våre og skape gode arbeidsarenaer og godt arbeidsmiljø.
Kjøkkenavdelinga vår er i stadig utvikling og pr i dag delt inn i kjøkken med cateringoppgaver og jobbfruktkonseptet, samt bakeri, konditori og butikkutsalg.
Arbeidsoppgavene vil vere produksjon og kundekontakt, og i samarbeid med fagleg leiar følgje opp opplærings- og utviklingsplanar til arbeidstakarane. Vi utviser fleksibilitet mellom avdelingane i bedrifta og hjelper kvarandre der det trengs.
Kvalifikasjonar og eigenskapar
- Fagbrev som kokk
- Til stillinga ligg også salg og kundekontakt
- Gode kommunikasjonsevner
- Du er trygg, sjølvstendig, utadvendt og skapar tillit og arbeidsglede
- Gode holdningar som representerer verdiane våre
- Du held orden og samarbeider lett med andre
- Generell IT-kompetanse
- Førarkort for bil klasse B
- Beherske norsk munnleg og skriftleg
Vi tilbyr
- Eit meiningsfylt, utfordrande og variert arbeid for og med mennesker
- Fast arbeidstid frå kl 0730 til kl 1500 vekedagar
- Godt arbeidsmiljø
- Gode pensjonsordningar og personalforsikringar, velferdsgoder og fellesgoder
- Løn etter avtale
Det vil bli kravd politiattest ved tilsetjing
Tilsetjing snarast eller etter avtale.
Søknadsfrist 08.03.2023.
Søknad med CV sender du på e-mail til audny@viergo.no.
Kontaktperson for stillinga er dagleg leiar Audny Gjøsæter Hollund, tlf 48055756